Căutare Live

FOTO! Valentina Pelinel, cu un decolteu enorm!

Vacanta pe care o petrece alaturi de Cristian Boureanu o transforma pe Valentina Pelinel intr-o bomba sexy. Blonda e mai stralucitoare ca oricand, iar tinutele devin din ce in ce mai provocatoare.

Valentina Pelinel si Cristi Boureanu sunt in al noualea cer. Cei doi au petrecut o vacanta de vis in Asia, printre destinatiile alese fiind Singapore si Malaesia. Un taram exotic, asadar, unde blonda a zburdat ca o pustoaica.

Frumoasa Valentina a fost atat de relaxata, incat a optat pentru tinute dintre cele mai provocatoare. Sotia lui Boureanu s-a rasfatat in rochite extrem de scurte, decolteele adanci fiind la ordinea zilei. "Revelionul ne-a prins in Singapore, insa acolo am stat putin, mai mult am stat in Malaesia, am vizitat. A fost cald, lucru care mie mi-a convenit, pentru ca sunt mai friguroasa de fel. Am stat foarte mult la plaja", a spus Valentina Pelinel.

foto: ADPM


Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Cizmele imblanite fac senzatie in intreaga lume!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri