FOTO! Vedete surprinse in momente jenante!

Vezi cele mai jenante ipostaze foto in care au fost surprinse Christina Aguilera, Amy Winehouse, Miley Cyrus, Rihanna si altii!

In ciuda celebritatii si stralucirii de care se bucura, cateva dintre vedetele cu pretentii de dive au fost surprinse cu aparatul foto in ipostaze mai putin reusite, unele chiar jenante.

Cel mai des, pozele au fost facute cu telefonul mobil, in scopuri personale, dar au incaput pe mana presei de scandal. Astfel, Christina Aguilera a fost vazuta de fanii sai beata, abia tinandu-se pe picioare, dar si incerand sa isi ascunda un inceput neplacut de burtica.

In aceeasi ipostaza de euforie alcoolica a fost surprinsa si Miley Cyrus, in timp ce pe Kate Perry, o noapte cu bautura a transformat-o intr-o femeie de nerecunoscut.

Nici Amy Winehouse nu a facut o figura mai buna, la propriu, numarandu-se printre cele mai jenante vedete ametite, in timp ce Rihanna s-a pozat incercand sa-i semene fizic lui Prince.

Foto: Smilepanic.com

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri