Căutare Live

FOTO! Vezi cel mai INTIM tatuaj al Angelinei Jolie!

Chiar daca s-a cumintit si are 6 copiii, Angelina Jolie arata ca inca poate fi rebela. Artista si-a facut inca un tatuaj, amplasat intr-o zona intima.

A avut relatii cu femei, s-a sarutat cu fratele ei si a avut o multime de gesturi care au socat intreaga lume. Angelina Jolie de atunci face parte din trecut, iar actrita si-a intemeiat o familie. Dar asta nu inseamna ca nu mai poate surprinde prin actiunile ei rebele.

Vedeta si-a facut un nou tatuaj, de data aceasta pe interiorul coapsei, in apropiere de zona intima. Inca nu se stie ce reprezinta exact cele doua cuvinte inscriptionate pe piciorul starului de la Hollywood, dar Angelina Jolie spune ca ii este dedicat partenerului ei.

Brad Pitt a confirmat intr-un interviu ca actrita are in continuare momente de nebunie, care il incanta de fiecare data. "Din fericire, Angelina inca este o fata rea. Dar ce face nu este pentru ochii publicului", a declarat actorul.

Foto: the frisky.com

FOTO! Ce GAFA! Brigitte Sfat confundata de presa straina cu Amalia Nastase... FOTO! In sfarsit: Fuego si Mihai Bendeac se infrunta in batalia TITANILOR!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri