Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

FOTO! Vezi cum a aratat Marilyn Monroe mireasa la 16 ani!

Cea mai sexy femeie din toate timpurile, Marilyn Monroe a imbracat pentru prima data rochia de mireasa la numai 16 ani, casatorindu-se cu Jim Dougherty din interes, in speta pentru a nu se reintoarce la orfelinat dupa ce parintii adoptivi s-au mutat in alt stat, preferand sa o lase pe minora in urma lor.

Se pare ca insasi Marilyn Monroe l-a cerut in casatorie pe Jim Dougherty, insistand sa ii devina sotie imediat dupa terminarea studiilor de liceu.

Barbatul, cu cinci ani mai in varsta a acceptat, insa mariajul s-a transformat intr-o relatie fiica-parinte, in conditiile in care Marilyn Monroe se juca toata ziua afara cu copiii din vecini, iar Jim Dougherty o chema acasa abia cand venea de la serviciu.

Totusi, la ceremonia de nunta, desfasurata intr-un cadru simplu si modest, Marilyn Monroe, pe atunci Norma Jean Baker, a purtat straie de mireasa traditionala, cu voal, palarie, rochie de printesa si multa dantela.

VEZI GALERIA DE IMAGINI AICI!

La urmatoarele nunti, Marilyn Monroe a devenit o mireasa din ce in ce mai moderna, mergand pana la inlocuirea rochiei de mireasa cu una de culoare neagra si inchisa cu nasturi in timpul ceremoniei ce i-a legat destinele de celebrul Joe DiMoaggio.

Foto: www.stateoftheart.popphoto.com

Recomandari