Căutare Live

FOTO! Wanda Nara, insarcinata, dar parasita de Maxi Lopez

Nu este deloc un an bun pentru familia Nara. Dupa ce mezina Zaira a fost parasita de fotbalistul Diego Forlan chiar inainte de nunta, iata ca si casnicia Wandei pare sa scartaie.

Modelul s-a casatorit in mai 2008 cu Maxi Lopez, jucator in Serie A, la Catania, si au impreuna doi fii, unul nascut in 2009 si altul - anul trecut, in decembrie. Casnicia lor nu a fost tocmai linistita, dar parea sa fie pe drumul cel bun dupa ce, acum o luna, Wanda a anuntat, in cadrul unui show tv, ca este din nou insarcinata.

Insa faptul ca va avea un al treilea urmas nu l-a impiedicat pe Maxi sa se separe, mai nou, de sotia sa. Cel putin asa sustin apropiatii. Nici modelul, nici fotbalistul nu au confirmat, dar nici nu au dezmintit stirea. Wanda a preferat sa deplanga, pe pagina sa de Twitter, moartea catelului surorii sale, Zaira. Probabil asteapta un moment potrivit pentru a lansa bomba. Daca intre timp cuplul nu se va impaca, asa cum a mai facut.

Sursa: vdtonline

VIDEO! Inna ar putea canta la inaugurarea National Arena!... Rachel Weisz ar putea avea un copil cu Daniel Craig...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri