Căutare Live

FOTO! Wanda Nara, retinuta din greseala pentru trafic de droguri

Diferentele culturale pot sa-ti joace feste dintre cele mai urate. A simtit-o si frumoasa Wanda Nara. Ea a fost retinuta de politistii italieni sub banuiala ca ar transporta droguri.

S-a intamplat cand modelul lua avionul spre Argentina. Sotia lui Maxi Lopez va face parte din juriul de la „Bailando por un sueño", un fel de „Dancing with the Stars". De inteles, asadar, nerabdarea ei, dar si furia care a cuprins-o vazandu-se tratata ca infractoare.

„Nu pot sa cred, este uluitor!! Ce nebunie! In Italia de astazi sa confunzi yerba mate cu drogurile...", a scris blonda pe pagina ei de Twitter. Ea a fost totusi obligata sa le explice politistilor europeni aceasta diferenta, cand au suspectat-o ca transporta narcotice.

Dar situatia s-a rezolvat, iar modelul, impreuna cu fotbalistul si cei doi copii ai lor, Valentino si Constantino, au ajuns luni in tara natala. Iar bucuria este cu atat mai mare cu cat mezinul paseste pentru prima data pe pamant argentinian.

Vezi mai jos galeria foto!

Sursa: vdtonline

Kate Middleton si printul William stau cu chirie... Nunta regala, in cifre: Vezi cati oameni au muncit pentru acest eveniment...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri