FOTO! Wow, cum seamănă! El este „Cholito Junior”: Natalia Oreiero, actrița pe care ai adorat-o în telenovela ”Înger Sălbatic”, alături de fiul ei de cinci ani

Cine n-o știe pe Nati? I-am urmărit cu toții rolurile celebre din telenovele precum "Înger sălbatic" sau "Amanda O" și i-am ascultat, deopotrivă, cântecele

Cine n-o știe pe Nati? I-am urmărit cu toții rolurile celebre din telenovele precum "Înger sălbatic" sau "Amanda O" și i-am ascultat, deopotrivă, cântecele.

Natalia Oreiro, căci despre ea este vorba, a trecut de 40 de primăveri, iar în urmă cu 16 ani era supranumită "regina telenovelelor", devenind principala rivală a Thaliei. Rolul din "Înger sălbatic" a propulsat-o rapid în topul preferinţelor din întreaga lume.

În 2001, Natalia s-a căsătorit cu solistul trupei Divididos, iar mai apoi a devenit mămica unui băieţel pe nume Merlin Atahualpa. Cel mic, alături de mama sa celebră, a fost protagonistul unei campanii UNICEF, în care Natalia încearcă să le convingă pe femei să îşi alăpteze copilul până la doi ani.

Recent, băiețelul a revenit din nou în atenția publică, după ce actrița a postat mai multe fotografii cu el pe rețelele de socializare. Seamănă?

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri