Căutare Live

Fotografii sunt mereu pe urmele lui. Alex Rodriguez, slăbire dramatică după despărțirea de JLo

Fotografii sunt mereu pe urmele lui, iar cele mai recente imagini postate de Alex Rodriguez arată cât de mult a slăbit în ultimul timp.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, în timp ce se privesc tandru, pe covorul roșu

Getty Images

Acum au apărut imagini și cu fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, după ce acesta a slăbit dramatic. Acesta a declarat că a reluat antrenamentele în sala de sport încă din luna decembrie. Fostul sportiv a spus că a lăsat corpul de tătic în anul 2020, iar acum are o nouă siluetă.

Citește continuarea și vezi imaginile pe CaTine.ro

A-Rod, în vârstă de 45 de ani, a făcut publică o fotografie înainte și după. Sunt imagini realizate în decembrie 2020 și aprilie 2021, arătând cât de mult a slăbit în toate aceste luni. Acesta a spus că și-a îndeplinit obiectivele de fitness pe care le avea în plan și în sfârșit se văd rezultatele. Bucătarul personal al bărbatului l-a felicitat personal pentru rezultatele obținute până acum.

Georgina Rodriguez,iubita lui Cristiano Ronaldo,a renuțat la inhibiții și s-a fotografiat într-un bikini care lasă totul... Paige Bauer, o fostă veterană a Forțelor Aeriene, și-a dat demisia pentru un job pe care puține femei ar avea curajul să...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x