Antena Căutare

Fratele Mădălinei Manole aruncă BOMBA! Un detaliu ȘOCANT a ieșit la iveală! „Sunt speriați băieții, o să alerge ca șoarecii”

Cel mai mare secret al Mădălinei Manole a ieşit la iveală! Fratele regretatei artiste a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, iar detaliile sunt cumplite!

Au trecut opt ani de la vestea ce a îndoliat România. Chiar dacă a trecut atâta timp de când "fata cu părul de foc" nu mai e printre noi, un detaliu cumplit a ieșit la iveală!

Sunt voci care vorbesc despre „bărbatul pentru care artista a fost în scandal cu părinţii ei și pentru care a renunțat la tot”.

Mădălina Manole și Serviciile Secrete?! Ies la iveală detalii ȘOCANTE despre moartea artistei! „Am rămas stupefiat...”

Fratele Mădălinei Manole a aflat informaţii şoc, iar detaliile sunt cu adevărat incredibile! Să fie oare vorba despre primul soț, Șerban Georgescu? Sau oare despre cel de-al doilea, Petru Mircea?

Se pare că familia Mădălinei Manole pune la cale un demers important prin care dorește să facă lumină în cazul sinuciderii artistei și în cazul averii acesteia. Sunt și fani care cred că artista nu s-a sinucis și că ancheta a fost mușamalizată.

„Sunt speriați băieții că în curând o să alerge ca șoarecii! Ca șoarecii o să alerge”, a mărturisit fratele Mădălinei Manole despre acest subiect extrem de controversat.

Cine este cel care a făcut dezvălurile șocante și ce urmărește de fapt? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Mara Bănică, amenințată cu MOARTEA de „criminala de la metrou”! Ce i-a spus Magdalena Șerban... SCHIMBAREA URIAȘĂ pe care a suferit-o Meghan Markle la filmări, înainte de a se afla despre prințul Harry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x