Căutare Live

Fratele Mădălinei Manole face un anunț fără precedent: „Îi reamintesc ticălosului de la Otopeni că n-am murit”

La sase ani de la moartea Madalinei Manole, fratele cantaretei, Marian Manole, reactioneaza dur la omagiile fanilor. Cei vizati in principal sunt Daniel Gheorghe din Medgidia si Ciprian Antochi, dar si altii care si-au reamintit de Madalina Manole, publicand pe Facebook diverse imagini alaturi de artista sau aparand la diverse emisiuni TV

La sase ani de la moartea Madalinei Manole, fratele cantaretei, Marian Manole, reactioneaza dur la omagiile fanilor. Cei vizati in principal sunt Daniel Gheorghedin Medgidia si Ciprian Antochi, dar si altii care si-au reamintit de Madalina Manole, publicand pe Facebook diverse imagini alaturi de artista sau aparand la diverse emisiuni TV.

Marian Manole ii acuza pe fanii Madalinei ca au tradat-o, ca au uitat-o si ca simpatizeaza cu Petru Mircea, cel care, in opinia lui, ar ascunde adevarul despre moartea surorii lui, scrie www.ziarulring.ro.

"In toti anii acestia am tacut din gura... acum ma simt provocat de reactiile fanilor si vreau sa-i reamintesc ticalosului de la Otopeni ca n-am murit si ca inca existam. Acelui fan, Daniel Gheorghe, fanul numarul unu al Madalinei Manole, care se baga in seama nu ii voi contesta ca este fan, il cunosc de cand avea 12-13 ani, dar ma deranjeaza la el si la alti fani mai vechi ca stiu doar sa dea cateva telefoane cu cateva zile inainte de parastas sau de 14 iulie!”

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre relația profesională cu medicul Kasem!... Asta e vara ei! Nicole Cherry, la mare alături de... iubit!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri