Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Bat clopote de nuntă? Gabriela Prisăcariu, singura femeie pe care Dani Oţil a cerut-o de soţie

Dani Oțil a aşteptat ani mulţi ca să o găsească, iar acum nu o mai lasă să-i scape! Culisele poveştii de dragoste dintre celebrul prezentator şi frumoasa Gabriela Prisăcariu. 

Gabriela Prisăcariu este femeia alături de care matinalul Dani Oțil își dorește să-și petreacă tot restul vieții. Deși nu au făcut publice planuri pentru o eventuală nuntă, Dani a cerut-o de soție și i-a oferit inelul într-un mod inedit, într-o vacanță în doi, într-o destinație exotică.

Gabriela practică modelingul și este extrem de apreciată pentru trupul de invidiat. Logodnica lui Dani Oțil se mândrește cu modul în care arată și nu ratează vreo ocazie ca să împartă acest lucru și cu fanii săi, din mediul online. Și nici prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", care adesea postează imagini cu iubita sa și mai ales cu ei doi.

Citește și:

Dani Oțil, dezvăluire uriașă despre soacra lui! Răzvan Simion: „Tu ești împielițat cu noi aici, acasă abia dacă mai apuci să miauni”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, senzație pe Instagram cu un mesaj

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, au făcut senzație pe Instagram cu o poză recentă. Mesajul a fost unul cu subînțeles, de tipul "Gabi l-a prins pe Dani în capcană", totul ilustrat pe tricourile celor doi. Vezi imaginea AICI!

" E clar, te-a prins, nu mai scapi😀”, este doar una dintre reacțiile fanilor de pe Instagram.

Recomandari