Căutare Live

Frumoasa româncă revine pe marile ecrane! Alexandra Dinu, rol principal într-o dramă inspirată din universul fotbalului

Actriţa română Alexandra Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu, va juca alături de Pierce Brosnan şi Dave Bautista în filmul ”Final Score”, o dramă inspirată din universul fotbalului profesionist, informează revista Variety.

Actriţa română Alexandra Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu, va juca alături de Pierce Brosnan şi Dave Bautista în filmul ”Final Score”, o dramă inspirată din universul fotbalului profesionist, informează revista Variety.

Filmul ”Final Score” va fi regizat de Scott Mann şi îl mai are în distribuţie, printre alţii, pe actorul Julian Cheung.

Filmările vor debuta pe 8 august, la Londra, pe Upton Park, legendarul stadion al echipei de fotbal West Ham United, considerat ”casa” acestei echipe din Premier League în ultimii peste 100 de ani.

Scenariul peliculei, semnat de Jonathan Frank şi The Brothers Lynch, relatează felul în care un întreg stadion plin cu spectatori este capturat de un grup de criminali puternic înarmaţi, care cer autorităţilor locale o răscumpărare uriaşă. Un fost soldat de carieră va trebui să îşi folosească la maximum cunoştinţele acumulate în armată pentru a-i salva pe cei 35.000 de spectatori, în rândul cărora se află şi fiica unui camarad de arme, căzut la datorie.

Filmul ”Final Score” va fi lansat pe marile ecrane în 2017.

Alexandra Dinu, născută pe 3 ianuarie 1981, a devenit cunoscută în showbizul autohton la vârsta de doar 19 ani, după ce a debutat ca prezentatoare de televiziune. A fost căsătorită cu fotbalistul Adrian Mutu în perioada 2001 - 2003. Cei doi au împreună un fiu, Mario, născut în 2002. După divorţul de Adrian Mutu, în 2003 s-a mutat în Italia, unde s-a făcut repede remarcată şi a prezentat rubrica ”Meteo” la postul de televiziune Rete4, deţinut de Silvio Berlusconi. A jucat apoi în seriale TV apreciate de publicul italian, precum ”Il commissario Montalbano”, ”Ricomincio da me”, ”Carabinieri” şi ”Capri”. În 2012, a interpretat roluri principale în serialele "L'isola" şi "Sposami", iar în 2013 a impresionat în miniseria TV ”Rosso San Valentino”, care i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă a Italiei, decernat de revista Diva e Donna, în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia. Lungmetrajul de televiziune ”La Farfalla Granata” i-a adus Alexandrei Dinu un nou premiu pentru cea mai bună actriţă a Italiei în cadrul ediţiei din 2014 a Festivalului de Film de la Pompeii.

Andreea Bălan își pune fanii pe jar! „Durerea e tot mai mare, am probleme grave...”... Andreea Bănică, probleme mari în timpul sarcinii: "Mă durea foarte tare!" Vedeta urmează să devină mămică pent...
Ultimele știri