Frumoasa și bestia. Cine este și cum arată Nicolas Lefebvre, bărbatul care a cucerit-o pe Monica Bellucci după divorț

Monica Bellucci și Vincent Cassel s-au despărțit după 14 ani de căsnicie, însă cei doi par să-și fi găsit fericirea în brațele altor persoane.

Monica Bellucci are un nou iubit, la 7 ani de la divorț

Profimediaimages.ro

Vincent Cassel are alături o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el, în vreme ce focoasa actriță se iubește cu Nicolas Lefebvre, un sculptor francez, care activează și în domeniul modei.

Prima apariție publică a cuplului a avut loc în 2019, la Paris. Cu toate acestea, zvonurile despre legătura amoroasă dintre Monica și Nicolas au apărut în 2017.

Pe atunci, vedeta declara pentru Paris Match: ”Sunt cu aceeași persoană de ceva vreme și totul este bine. Bărbatul cu care îmi împart viața nu are același job ca mine, dar călătorește mult”.

Nicolas Lefebre este primul bărbat în compania căruia a fost văzută Monica Bellucci după despărțirea de Vincent Cassel, care a avut loc în 2013.

monica bellucci si iubitul sau, nicolas

Monica Bellucci are un nou iubit

Profimediaimages.ro

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri