Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fuego, mesajul care i-a alertat pe fani: "Sunt dezamăgit!". Ce l-a supărat pe artist 

Fuego se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România. În vârstă de 44 de ani, cântărețul și-a surprins fanii de pe Facebook cu un mesaj mai puțin obișnuit. 

Paul Surugiu

Facebook

Jurnaliștii de la Antena Stars au dorit să afle ce l-a determinat pe Fuego să publice pe contul său de Facebook o postare în care artistul își exprimă dezamăgirea, dar și îngrijorarea cu privire la modul în care vor evolua lucrurile în viitor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cântărețul se declară dezamăgit de modul în care oamenii acționează acum, în plină pandemie. În interviul acordat pentru Antena Stars, acesta spune că mesajul său a fost unul generalist, menit să evidențieze faptul că oamenii nu au devenit mai buni, în ciuda perioadei dificile prin care trecem.

"Nu mai știm să apreciem oamenii care fac lucruri frumoase și calitative", a declarat Fuego, exprimându-și totodată regretul față de lipsa de valori pe care o vede în jurul său.

Deși nu a mai susținut niciun concert în ultimele 5 luni și a fost nevoit să reprogrameze de trei ori concertul de la Sala Palatului, Fuego spune că nu se plânge. Gândurile sale se îndreaptă spre tinerii artiști și foarte talentați care, după încheierea pandemiei, "își vor face treaba foarte greu pentru că nimic nu va mai fi la fel".

Vezi mai jos interviul complet acordat de Fuego!

Recomandari