Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Gabriel Tamaș, în centrul unui scandal după ce s-a îmbătat! Patronul de la Hapoel Haifa vrea să îl ducă la dezalcoolizare

Gabriel Tamaș este din nou în centrul unui scandal în Israel, după ce fundașul român s-ar fi îmbătat la o petrecere și, mai mult de atât, ar fi cerut să i se rezilieze contractul cu Hapoel Haifa. 

Gabriel Tamaș este din nou în centrul unui scandal în Israel, după ce fundașul român s-ar fi îmbătat la o petrecere și, mai mult de atât, ar fi cerut să i se rezilieze contractul cu Hapoel Haifa.

Yoav Katz, patronul celor de la Hapoel Haifa, a dezvăluit că a primit, după miezul nopții, un mesaj de la fundașul român în care acesta cerea să-i fie reziliat contractul.

"În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamas prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce și mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa clubul.

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbește așa și m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reușit să vorbesc la telefon cu Tamaș. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbește respectuos, îmi spunea <<domnul președinte>>, acum țipa și înjura.

Citește și: Gabi Tamaș, prins beat în timp ce gonea cu 205 km/h în Israel! Sportivul risca închisoare în România! Ce alcoolemie au descoperit polițiștii

A doua zi am mers la antrenament și am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsotit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat", a spus Katz, conform one.co.il.

Deși și-a cerut scuze ulterior, patronul de la Haopel Haifa se gândește să-l ducă pe Tamaș la un centru de dezalcoolizare, mai ales că nu este prima dată când Tamaș se îmbată.

Citește și: Ce face Gabriel Tamaş după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu. În ce ipostaze a fost fotografiat

La sfârșitul lunii martie, fotbalistul a fost surprins de polițiștii israelieni în timp ce conducea o mașină cu 205 km/h și era și sub influența alcoolului. Alcoolemia pe care o avea jucătorul era de 0.77 mg/l. în aerul expirat. Fotbalistul a fost arestat și a stat în custodia Poliției timp de șapte zile.

Recomandari