Live acumFilm: Aventura in doi
Prime Time 20:50Observator Special

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme! Regimul simplu pe care l-a urmat! "Puteam să fiu în categoria de risc" | VIDEO

Gabriela Cristea a povestit cu a reușit să slăbească 25 de kilograme, dar si ce dietă simplă a ținut pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Gabriela Cristea i-a mărturisit lui Mihai Gâdea cum a slăbit 25 de kilograme si ce regim simplu a urmat.

Obezitatea nu înseamnă sa ai 150 de kilograme. Eu am avut obezitate de grad 1. Am avut undeva pe la 85-86 de kilograme si aveam obezitate de grad 1.

Fosta prezentatoare a povestit depsre problemele la care ești expus atunci când ai kilograme in plus. Una dintre probleme pentru persoanele care sunt obeze este coronavirusul, care îi încadrează în categoria de risc.

Gabriela Cristea, apariție de senzație, în costum de baie! Vedeta arată fabulos, după ce a slăbit enorm! | Foto

E foarte ușor sa scăpăm de toate problemele si frustrarilecacre te apasa, aruncându-te în frigider.

Gabriela Cristea a mai povestit că a fost un exercițiu de voință faptul că a reusit sa slăbească. Fosta prezentatoare s-a gândit in primul rând la starea ei de sănătate, iar cele care au motivat-o au fost fetițele ei si familia, care i-au dat putere.

Oana Roman, apariție surprinzătoare! Vedeta a slăbit enorm și arată demențial! Cum și-a făcut apariția la un eveniment! Fanilor nu le-a venit să creadă! |Foto

"O zi pe săptămână nu ar trebui să mâncam nimic. Nu trebuie sa existe ciugulitul ală. Nu trebuie să mănânci noaptea.Vai, mă doare capul de foame, nu exista așa ceva. Trebuie făcut program, " a povestit Gabriela Cristea în emisiunea Sinteza zilei, prezentata de Mihai Gâdea.

Urmăriți declarațiile Gabrielei și aflati ce dietă a folosit și cum a reușit sa slăbeasca 25 de kilograme. Clic pe clipurile video pentru a asculta declarațiile Gabrielei Cristea.

Recomandari