Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme! Regimul simplu pe care l-a urmat! "Puteam să fiu în categoria de risc" | VIDEO

Gabriela Cristea a povestit cu a reușit să slăbească 25 de kilograme, dar si ce dietă simplă a ținut pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Gabriela Cristea i-a mărturisit lui Mihai Gâdea cum a slăbit 25 de kilograme si ce regim simplu a urmat.

Obezitatea nu înseamnă sa ai 150 de kilograme. Eu am avut obezitate de grad 1. Am avut undeva pe la 85-86 de kilograme si aveam obezitate de grad 1.

Fosta prezentatoare a povestit depsre problemele la care ești expus atunci când ai kilograme in plus. Una dintre probleme pentru persoanele care sunt obeze este coronavirusul, care îi încadrează în categoria de risc.

Gabriela Cristea, apariție de senzație, în costum de baie! Vedeta arată fabulos, după ce a slăbit enorm! | Foto

E foarte ușor sa scăpăm de toate problemele si frustrarilecacre te apasa, aruncându-te în frigider.

Gabriela Cristea a mai povestit că a fost un exercițiu de voință faptul că a reusit sa slăbească. Fosta prezentatoare s-a gândit in primul rând la starea ei de sănătate, iar cele care au motivat-o au fost fetițele ei si familia, care i-au dat putere.

Oana Roman, apariție surprinzătoare! Vedeta a slăbit enorm și arată demențial! Cum și-a făcut apariția la un eveniment! Fanilor nu le-a venit să creadă! |Foto

"O zi pe săptămână nu ar trebui să mâncam nimic. Nu trebuie sa existe ciugulitul ală. Nu trebuie să mănânci noaptea.Vai, mă doare capul de foame, nu exista așa ceva. Trebuie făcut program, " a povestit Gabriela Cristea în emisiunea Sinteza zilei, prezentata de Mihai Gâdea.

Urmăriți declarațiile Gabrielei și aflati ce dietă a folosit și cum a reușit sa slăbeasca 25 de kilograme. Clic pe clipurile video pentru a asculta declarațiile Gabrielei Cristea.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri