Gabriela Prisăcariu, cu burtica de graviduță la vedere. Cât de mult a evoluat sarcina sa

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, este mai fericită ca niciodată și își fotografiază foarte des burtica de grviduță.

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, este mai fericită ca niciodată și își fotografiază foarte des burtica de grviduță

Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc în amănunt să devină părinți. Cei doi au dat vestea că vor avea un copil la finalul lunii martie, printr-o postare pe Instagram, iar reacția fanilor a fost una pe măsura așteptărilor.

Iubita prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani este foarte încântată de experiența pe care o trăiește și abia așteaptă să devină mămică, drept dovadă stau pozele sale cu burtica de graviduță.

Gabriela Prisăcariu și-a fotografiat burtica de graviduță

De curând, Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram noi imagini cu burtica sa de graviduță, care crește din ce în ce mai mult. Aceasta este extrem de nerăbdătoare și nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente din viața sa.

Iubita lui Dani Oțil va deveni mamă la vârsta de 28 de ani, iar acest eveniment a venit ca o surpriză de proporți mari pentru toată lumea, mai ales pentru apropiații celor doi îndrăgostiți. De când le-a mărturisit prietenilor virtuali că este însărcinată, frumosul fotomodel radiază de fericire, drept dovadă stă ultima sa postare de pe rețelele social.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, "prinsă în plasă" dezbracată, acoperită doar de un cearceaf. Ce detaliu le-a atras atenția fanilor

Prin intermediul unui InsaStory, Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit celor 115 mii de urmăritori cât de fericită este de când a aflat că va avea un copil. Ținuta la care a apelat îi scoate în evidență burtica, care nu se oprește din crescut.

Iubita lui Dani Oțil a apelat și la un tricou lung care să îi acopere burtica de graviduță, însă a decis să îl ridice pentru a scoate în evidență cea mai mare bucurie a sa de anul acesta. Un lucru este evident, frumosul model și prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani abia așteaptă se vină pe lumea primul lor copil.

Gabriela Prisăcariu a mărturisit recent că este însărcinată în patru luni, iar sarcina sa evoluează pe zi ce trece.

Cei doi nu au dezvăluit încă sexul copilului, însă fanii lor sunt nerăbdători să afle aceste detalii. De asemenea, Gabriela și Dani preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, dar și de ochii curioșilor.

Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în primele patru luni de sarcină

Tot prin intermediul unui InstaStory, iubita lui Dani Oțil a dezvăluit ce pofte are în primele patru luni de sarcină. Aceasta a mărturisit că bebelușul îi cere pâine și salată de roși cu castraveți, lucru care a surprins-o.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, însărcinată în 4 luni. Cum se simte și ce mănâncă în sarcină

"Bine că nu îmi cere caviar", a scris frumosul model pe fotografie, vizibil amuzată, dar bucuroasă pentru fiecare experiență pe care o trăiește acum.

Cum au dat vestea că vor avea un copil Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea că vor avea un copil a venit ca o mare surpriză pentru toată lumea. Cei doi s-au hotărât să dezvăluie totul pe rețelele sociale, după ce au observat că burtica Gabrielei începe să devină evidentă.

"Am tot primit mesaje de genul : “să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!” Challange accepted!", a scris iubita lui Dani Oțil.

Ultimele știri