Gabriela Prisăcariu, pofte în primele patru luni de sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil: "Bine că nu îmi cere caviar"

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, le-a arătat prietenilor din mediul online ce pofte are în primele patru luni de sarcină.

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, le-a arătat prietenilor din mediul online ce pofte are în primele patru luni de sarcină

Instagram

Dani Oțil și iubita sa au dezvăluit publicului că vor deveni părinți la finalul lunii martie, când au publicat prima imagine cu burtica de graviduță a Gabrielei. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbizul autohton, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a ales să le dea vestea internauților printr-o imagine cu burtica iubitei sale, care se află în cea de-a patra lună de sarcină.

"Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil...Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre...Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadaă și bebelușii insule...Pentru toți...hai că am glumit...nu pentru voi... Ci pentru noi...o să avem un copil

Citește și: Gabriela Prisăcariu, "prinsă în plasă" dezbracată, acoperită doar de un cearceaf. Ce detaliu le-a atras atenția fanilor

Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit sa ma refac repede", a scris Dani Oțil pe contul său de Instagram.

Imaginea a strâns rapid peste 73 mii de aprecieri și foarte multe felicitări din partea oamenilor care îi apreciază pe cei doi. Un lucru este evident, Dani Oțil și iubita sa sunt mai fericiți ca niciodată.

Gabriela Prisăcariu va deveni mamă pentru prima oară la vârsta de 28 de ani, iar acest lucru a fost cel mai frumos dar a-l anului 2021. La începutul anului 2020, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție iubita sa, iar momentul a fost unul de-a dreptul unic și special.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, fotografie doar în prosop care a încins imaginația fanilor. Ce detaliu au observat

De când le-a mărturisit pietenilor din mediul online că este însărcinată, iubita lui Dani Oțil radiază de fericire și este foarte activă în mediul online. Mai mult decât atât, frumosul fotomodel a mărturisit că au apărut și poftele bebelușului.

Ce pofte are Gabriela Prisecariu în cele patru luni de sarcină

De curând, Gabriela Prisecariu le-a arătat celor 115 mii de urmăritori de pe Instagram una dintre cele mai mari pofte ale sale din timpul sarcinii, iar mesajul său a fost unul de-a dreptul adorabil. Salata de roșii cu pâine a devenit plăcerea sa nevinovată din această perioadă frumoasă a vieții sale.

"Bine că nu îmi cere caviar", a scris frumosul model pe fotografie, vizibil amuzată, dar bucuroasă pentru fiecare experiență pe care o trăiește acum.

Între frumoasa blondă și prezentatorul TV există multe diferențe pe care alții le-ar considera impedimente, cum ar fi diferența de vârstă și cea de înălțime. Gabriela este cu 12 ani mai mica decât Dani. Frumoasa lui logodnică este cu 5 centimetri mai înaltă decât el, având 1.80 metri. În ciuda tuturor diferențelor, cei doi se înțeleg mai bine ca oricând și se potrivesc de minune.

Fotomodelul a mărturisit că în această perioadă nu are voie să facă foarte mult efort fizic, însă respectă tot ceea ce îi va spune medicul pentru a aduce pe lume un copil perfect sănătos.

Ultimele știri