Căutare Live

Galerie FOTO INCENDIARA! Fotomodel roman de 21 de ani, inlocuitoarea Mirandei Kerr in prezentarile Victoria's Secret

Romancele dovedesc inca o data ca nu degeaba sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Andreea Diaconu a intrat, recent, in familia Victoria's Secret, iar acum ii va lua locul celebrei Miranda Kerr.

Frumoasa romanca, de doar 21 de ani, se afla intr-o ascensiune fulminanta in cariera de model. Dupa ce a pozat pentru una dintre cele mai populare reviste glossy, Vogue, Andreea Diaconu este parte din grupul "ingerasilor" de la Victoria's Secret.

Potrivit presei americane, sotia actorului Orlando Bloom a fost extrem de pretentioasa in ultima perioada, motiv pentru care au hotarat sa renunte la ea in favoarea romancei noastre.

Foto: Hepta/ Egotastic.com

Citeste si: Miranda Kerr nu mai este "ingeras" Victoria's Secret

Curaj nebun, executare perfecta: Ozana Barabancea a facut cea mai grea saritura din semifinala "Splash! Vedete la a... Justin Bieber vrea sa cumpere o bucatica din visul lui Michael Jackson, "Neverland"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri