Căutare Live

GALERIE FOTO! Saruturi care au facut inconjurul lumii

Au si vedetele momentele lor de confuzie. Chiar foarte des, s-ar putea spune. Iar nimic nu socheaza mai mult decat un sarut venit din senin si indreptat catre cine nu trebuie.

Campioana campioanelor la sarut ad-hoc pare a fi Madonna. Regina muzicii pop a facut-o lata atat cu Britney Spears, cat si cu rivala acesteia, Christina Aguilera. Nu a dat ea prea multe explicatii, dar s-a mandrit cu isprava.

Nici Amber Rose, fosta iubita a lui Kanye West, nu tine la eticheta atunci cand dragostea se revarsa. L-a "servit" pe Wiz Kalifha cu un pupic de toata frumusetea, chiar in fata fotografilor.

De aceeasi "boala" sufera si fiul frumoasei Stephanie Seymour, care si-a sarutat mama asa cum rar sunt sarutate mamele.

De mentionat ca nici Irina Lazareanu, celebru model de origine romana, nu a fost prea cuminte in fata reflectoarelor. S-a sarutat pasional cu Mischa Barton, lasandu-i pe domni cu... gura cascata.

Pana si Michael Douglas a "comis-o"! Ce-i drept, in compania propriului tata, legendarul Kirk Douglas. Cat despre Carla Bruni si modelul Najda Auermann, cuvintele sunt de prisos...

foto: Hepta.ro

Sotul Deliei, un romantic incurabil. A planuit o luna de miere de vis, special pentru jurata X Factor... Mihai Traistariu si-a recapatat vocea datorita tratamentelor naturiste!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri