Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

GALERIE FOTO! Cum arata Jane Fonda, "soacra" lui Jennifer Lopez, la 74 de ani

Jane Fonda are 74 de ani, dar nu i-ai da nici 40. Actrita este renumita pentru exercitiile de fitness practicate, pe care le considera "usoare si distractive"

"Soacra" lui Jennifer Lopez, din comedia romantica "Monster in law" arata mai bine pana si decat nora sa. Daca J. Lo este plina de celulita, asa cum arata imaginile aparute recent, Jane Fonda are o silueta perfecta si o talie de "viespe". Actrita se intretine cu exercitii de fitness, dar face si yoga. Recent, si-a lansat un nou DVD despre cum se mentine in forma.

Vedeta a recunoscut ca a apelat la operatii estetice pentru a-si pastra frumusetea. Fonda si-a facut un implant la sani in anii '70 si mai multe operatii la barbie, gat si ochi anul trecut.

A lansat 24 de materiale pentru fitness din 1982 pana in prezent, iar la inceputul acestui an a declarat ca activitatea fizica este cheia mentinerii sanatatii la orice varsta.

Jane Fonda a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 1979, pentru rolul din "Intoarcerea acasa" si in 1972, pentru partitura din "Klute".

Recomandari