Galerie FOTO! El e un superstar, ele nu se regasesc: asa arata surorile lui Beckham

Il cheama David Robert Joseph Beckham si este unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume. Multi il vad un produs extraordinar de marketing, altii apreciaza si prestatia din teren. Are o familie frumoasa si doua surori, Lynne si Joanne. Cu ele facem cunostinta astazi.

Fara ocolisuri, David Beckham este un adevarat sex-simbol! Daca la fotbal se gasesc multi care sa-l faca "mediocru", Becks n-are rival atunci cand vine vorba de marketing. Contractele de publicitate merg perfect, tatuajele atrag priviri, iar domnisoarele rosesc gandindu-se la mijlocasul englez.

Ceea ce putin stiu despre Beckham (nu mai era loc pe coperta) e ca acesta are doua surori. Una mai mare, Lynne Georgiana, si alta mai mica, Joanne Louise.

Prima s-a casatorit in 1999, cunoastem pozele de la nunta, a primit cadou de la fratele fotbalist o casa, dar a divortat mai tarziu. Are trei copii si un nou iubit, intalnit pe Facebook.

Mezina, tot cu o casa de la Beckham, isi face si ea de cap. Cel mai recent, la aniversarea de 31 de ani. Joanne a simtit nevoia sa iasa in evidenta si, uitand probabil de decenta, s-a afisat intr-o tinuta care a facut deliciul reporterilor.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri