Căutare Live

GALERIE FOTO! Ele sunt femeile celebre din patul lui Radu Mazare

Radu Mazare e un gentleman, mai ales atunci cand vine vorba de femei. La bratul lui au stat de-a lungul vremii numeroase domnisoare, toate alese dupa standarde bine stabilite. Si asa cum ii sta cel mai bine domnului primar de Constanta, sa fie galant, edilul nu are decat cuvinte de apreciere la adresa celor care "i-au trecut" patul.

Desi spune ca nu isi alege iubitele in functie de celebritate, la bratul lui Radu Mazare s-au aflat unele dintre cele mai frumoase si faimoase femei din Romania. Sarmant, edilul de la malul marii recunoaste ca atunci cand vine vorba de domnisoare, lasa orice la o parte. Tocmai din acest motiv, Mazare, care a trecut de 45 de ani, se declara un burlac fara scapare.

Anna Lesko, Tania Budi sau Ramona Badescu sunt doar cateva dintre numele celebre din Romania, toate respectand etalonul de frumusete impus de Radu Mazare. Chiar daca in cazul unora a fost vorba doar de flirt, primarul nu se dezice de gentiletea de care da dovada de fiecare data cand se afiseaza cu vreo domnisoara.

Si mai mult decat atat, despre fiecare dintre ele pare sa aiba numai cuvinte de lauda, iar cu unele a ramas in relatii de prietenie.

"Ramane o amintire placuta, e o femeie pe care o apreciez pentru faptul ca a reusit prin munca ei sa-si construiasca o cariera. Era o fata foarte frumoasa, avea 16 ani cand am cunoscut-o. Si ma opresc aici", a spus Radu Mazare despre Anna Lesko.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... GALERIE FOTO! 12 cele mai hot Fete Bond...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri