Antena Căutare

Galerie FOTO! Veste proasta pentru admiratorii Irinei Saik

Banuiesc ca este cazul sa trecem peste prezentari. Toata lume stie ca Irina Saik este iubita lui Cristiano Ronaldo, ca au planuri de casatorie si ca ea este un model foarte bine cotat. Rusoaica are doua vesti pentru iubitorii de frumos:

GALERIE FOTO - Irina Saik, una calda si alta rece

Rusoaica Irina Saik a realizat o noua sedinta foto in costum de baie. Asta ar fi vestea buna. Cea mai putin buna, macar pentru fanii infocati, e ca iubita lui Cristiano Ronaldo a anuntat ca nu va poza niciodata intr-o revista pentru adulti. "O chestie de stil", zice ea.

Pozele sunt realizate pentru catalogrul celor de la Beach Bunny, "Spring Summer 2013". "Sunt un model care prezinta lenjerie intima, dar nu voi poza niciodata in reviste deocheate. Am stil", zice Irina, care lasa, totusi, un loc de intors atunci cand in discutie apar banii.

"Rusii iubesc banii. Indiferent cat de multi au isi vor dori intotdeauna mai mult" - Irina Shaik.

Articolul continuă după reclamă
Bahmu si Prigoana, aproape de impacare? "Adriana, te iubesc ca un nebun!"... FOTO! Daca Romania nu o vrea, Inna merge sa concerteze in afara tarii. Cu o ie traditionala si un cojoc cu blana de oaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x