Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

GALERIE FOTO! Thalia, regina cristalelor! Deși a trecut de prima tinerețe și nu mai are corp de fotomodel, artista a apărut într-o rochie extrem de decoltată. Fanii au reacționat!

Are 45 de ani, o carieră fulminantă în spate, atât ca actriță, cât și în calitate de cântăreață.  Thalia este celebră in toată lumea, inclusiv în România, unde rolurile sale din telenovele precum ”Sărmana Maria” sau ”Marimar” făceau furori în anii 2000.

Are 45 de ani, o carieră fulminantă în spate, atât ca actriță, cât și în calitate de cântăreață. Thalia este celebră in toată lumea, inclusiv în România, unde rolurile sale din telenovele precum ”Sărmana Maria” sau ”Marimar” făceau furori în anii 2000.

Una peste alta, ”mujer latina” se află încă în glorie, reușind să câștige Premiul pentru ”omul anului” la Premiile Lo Nuestro.

La ceremonia de decernare, Thalia a purtat o rochie strălucitoare, care i-a lăsat la vedere atât bustul, cât și spatele. Arată impecabil, au fost de părere unii fani.

De cealaltă parte, cârcotașii au exclamat că Thalia ar fi prea excentrică pentru vârsta ei. Vedeta a postat mai multe fotografii în timp ce se pregătea de eveniment pagina sa de Facebook.

Recomandari