Gata cu distractia! Natalia Barbu, insarcinata in patru luni!

Natalia Barbu are motive sa fie fericita. Si-a gasit printul miliardar in omul de afaceri Nicolae Sota si a aflat de curand ca va deveni mama pentru prima data.

Sunt insarcinata si sunt foarte fericita. Nu este o sarcina programata, a fost cu voia Celui de Sus. Sunt in patru luni si un pic. Mai astept pana la cinci luni sa aflu sexul, ca sa fiu sigura. La inceput imi doream foarte, foarte mult fetita, dupa o perioada am inceput sa ma gandesc cum ar fi sa am un baietel si mi-a placut. Nu m-am gandit la un nume. Cu siguranta va fi un nume cu personalitate. Important este sa fie sanatos", a declarat cantareata pentru Cancan.

Iar daca mai era vreo indoiala ca basmele pot exista si in realitate, moldoveanca poate confirma ca este posibil sa traiesti o poveste.

Cu o cerere in casatorie, romantica, tocmai in Paris, Natalia recunoaste ca a fost cucerita pe deplin de cel care i-a devenit sot. Cum a reusit? „Prin inteligenta si are un dar extraordinar de a merge mai repede ca toata lumea, este cu zece pasi inaintea tuturor. Este foarte avansat in toate domeniile. Ma iubeste, asta este cel mai important", a completat bruneta.

sursa: VDTonline

foto: timpul.md

Ultimele știri