Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Gata cu politica! Irinel Columbeanu, la Miss European Tourism 2012!

27 dintre cele mai frumoase tinere de pe batranul continent s-au intrecut pentru titlul de Miss European Tourism 2012. In constume populare sau de baie, frumusetile Europei au surescitat privirile juriului, dar si pe ale lui Irinel Columbeanu. Desi, oficial, nu a facut parte din juriu, milionarul le-a studiat pe concurente cu un ochi mai critic decat juratii.

Un obisnuit al evenimentelor mondene, Irinel Columbeanu nu a putut rata concurs Miss Turism 2012. De altfel, tot la un concurs de Miss, a cunsocut-o in 2005 pe viitoarea lui sotie – Monica, pe atunci Gabor.

Discret si fara prea multe vorbe, milionarul le-a studiat indeaproape, din primul rand, pe cele 27 de frumuseti care se luptau pentru titlul de Miss. Pe langa coroana mult ravnita, scopul era unul nobil. Promovarea turismului si a traditiilor din Valea Prahovei. Au facut-o in costumele specifice tarilor pe care le reprezinta.

Concursul a tinut 10 zile, timp in care concurentele au vizitat obicetivele turistice din Valea Prahovei. Organizatorii spera ca prin astfel de concursuri promoveze traditiile si valorile turistice si istorice ale Romaniei. Si nu numai.

Recomandari