George Burcea, la cuțite cu Andreea Bălan după primele declarații ale vedetei: "Eu mi-am abandonat fetițele?"

George Burcea a răbufnit! Actorul a postat un mesaj pe internet în care a vorbit cu lux de amănunte despre ce se întâmplă, de fapt, în viaţa sa de familie.

După ce a fost pus la zid că şi-a părăsit fetiţele pe care îi are cu Andreea Bălan, bărbatul a dat cărţile pe faţă şi a spus cum stau lucrurile din punctul lui de vedere. George Burcea a încercat să le spună celor care îl urmăresc că nu și-a abandonat fiicele și că le vizitează frecvent, de câteva ori pe săptămână.

Chiar și așa, soțul Andreei Bălan a fost acuzat că nu și-a păstrat familia și că și cele mici vor crești, la fel ca el, fără ambii părinți.

Citește și: Ce se întâmplă cu averea Andreei Bălan după divorț. Cântăreața a rupt tăcerea: ”Fiecare pleacă cu ce a venit!”

Andreea Bălan a încercat să-și salveze căsnicia

„Au fost certuri mari, de asta spun că s-a schimbat mult. A fost greu. Eu de fiecare dată am încercat… ”uite familia, uite ce minunați suntem împreună”. Noi n-am avut probleme grave, a contat foarte mult că a deschis o traumă singur, cred. Nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate”, a precizat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri