Căutare Live

George Burcea, mărturisire dureroasă: ”Știu cum este să nu ai ce mânca sau să mănânci din gunoi”

Lui George Burcea îi pasă de copiii nevoiași și nu numai. Actorul s-a înscris în cadrul unui ONG, iar mesajul publicat pe contul său de Instagram i-a șocat pe fani.

George Burcea

George Burcea a făcut niște mărturisiri șocante pe Instagram. Actorul le-a povestit fanilor despre copilăria nefericită pe care a avut-o și despre experiențele neplăcute prin care a trecut.

Principalul motiv pentru care George Burcea se implică în cazurile nefericite ale unor copii nevoiași este faptul că, la rândul său, el a fost un copil sărac. Pe lângă abuzurile la care a fost supus de tatăl său, actorul a mărturisit că au fost zile în care nu a avut ce să mănânce.

"Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.", a scris George Burcea, vineri, pe Instagram.

Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine. Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu 🙏❤️

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

George Burcea a fost un copil sărac

"Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales”, a adăugat George Burcea.

Sânziana Buruiană, declarații despre cea de-a doua sarcină. Când a aflat, de fapt, că urmează să devină din nou mămică... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri