Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

George Michael: "Dupa cinci saptamani de amnezie, am reinvatat sa merg!"

Celebrul solist povesteste ca a trecut prin clipe groaznice. In urma unei pneumonii, George Michael a fost internat mai bine de o luna si jumatate. "Cinci saptamani nu am stiut de mine, iar cand m-am ridicat am invatat sa merg"

George Michael a dezvaluit, intr-un interviu acordat pentru postul de radio BBC 2, ca cinci saptamani nu a stiut nimic de el. "In iarna anului trecut, cand am fost internat la Viena, din cauza unei pneumonii, am suferit o amnezie totala vreo 35-40 de zile. La 49 de ani, dupa ce am iesit din spital, a trebuit sa reinvat sa merg!"

"Ca sa intelegeti prin ce am trecut, e ca si cum ai reusi sa driblezi un glont care vine spre tine", a spus el. La Viena, in cadrul turneului european de anul trecut, George a inceput sa se simta rau. "Aveam febra, dar nu i-am dat importanta. Intr-o dupa amiaza, stateam la masa, am simtit ceva ciudat, nu mai aveam vlaga. I-am rugat sa ma scuze o jumatate de ora, pentru ca ma duc sa ma odihnesc. Acesta e ultimul lucru de care-mi aduc aminte. M-am trezit peste vreo cinci saptamani. Mi-au spus ca s-au chinuit mult sa-mi salveze viata! Dupa asta, a trebuit sa reinvat sa merg si sa fac alte lucruri care [ar normale, pentru ca dupa 30-40 de zile de stat in pat, sedat, muschii se atrofiaza. Se atrofiaza rau de tot. Cand m-am dat jos din pat pe propriile picioare, am simtit ca sunt ca un batranel fara vlaga".

Refacut, acum, George Michael a promis ca va concerta la Viena, unde va da 1.000 de bilete gratuite medicilor care au avut grija de el. Si, bineinteles, va canta la Jocurile Olimpice.

Recomandari