Georgina Rodriguez, pe prima pagină în presa din întreaga lume. Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o în Dubai

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez țin azi prima pagină a publicațiilor din întreaga lume, după apariția de la Globe Soccer Awards.

Georgina a purtat în Dubai prima mască textilă care poate neutraliza Covid-19

Instagram

Cristiano Ronaldo a primit titlul de Cel mai bun jucător al secolului 21 în cadrul evenimentului Globe Soccer Awards care s-a ținut în Dubai. Acest premiu nu face decât să confirme încă o dată că Rolando este unul dintre cei mai buni jucători din lume și că numele lui scrie istorie.

Cea care a ținut însă toate obiectivele camerelor asupra sa a fost partenera fotbalistului în vârstă de 35 de ani, Georgina Rodriguez. Aceasta a optat pentru marele eveniment pentru o rochie roșie, cu paiete, dar cu o crăpătură care nu avea cum să treacă neobservată.

Citește și: Georgina Rodriguez, twerk de milioane de vizualizări. Mișcările de dans care au luat cu asalt internetul

Detaliul care le-a atras însă atenția tuturor a fost masca pe care aceasta a purtat-o. Georgina a purtat în Dubai prima mască textilă care poate neutraliza Covid-19. Aceasta a fost lansată la sfârșitul lunii iulie și a fost aprobată de Institutul de Medicină Moleculară Joao Lobo Antunes şi apoi de un celebru laborator de control al calităţii.

Potrivit AS.com, aceasta conține tehnologie AD-tech, are mai multe straturi protectoare și previne absorbția picăturilor contamine în straturile sale. Aproximativ 8 euro costă masca și poate fi spălată de 50 de ori.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Georgina Rodriguez, familie fericită alături de Cristiano Ronaldo

Georgina și Cristiano s-au cunoscut pe vremea când aceasta era agent de vânzări într-un magazin Gucci și câștiga doar 9,5 lire pe oră. Presa scrie că acum, frumoasa brunetă câștigă mai bine de 300 000 de euro pe săptămână din postările de pe Instagram.În trecut, Georgina a declarat că a fost dragoste la prima vedere atunci când l-a văzut pe Ronaldo, în magazinul din Madrid, în care lucra. De atunci și până acum, Georgina și-a întemeiat o familie alături de fotbalist, iar cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Alana Martina.

Micuța Alana a împlinit 3 ani în urmă cu puțin timp, iar atunci ambii părinți i-au urat la mulți ani în mod public și i-au declarat din nou toată dragostea lor.

Ultimele știri