Căutare Live

Gerard Pique, surprins în compania unei blonde misterioase după despărțirea de Shakira. Imaginile fac înconjurul internetului

În timp ce Shakira a plecat în vacanță la munte pentru a-și lua gândul de la situația cu fostul ei partener, Gerard Pique a fost surprins într-un club din Suedia, alături de o altă femeie.

Poza cu Gerard Pique și femeia misterioasă ar fi fost publicată de patroana clubului în care cei doi și-au petrecut câteva ore, din răzbunare.

Hepta

Shakira și tatăl copiilor ei, Gerard Pique, au luat-o pe drumuri separate. Atât la propriu, cât și la figurat. La scurt timp după ce au anunțat că se despart pentru că frumoasa artistă l-ar fi prins pe fundașul Barcelonei înșelând-o, acum amândoi au plecat în vacanță, dar separat.

În timp ce Shakira încearcă să se detașese de la probleme de cuplu, alături de cei doi copii ai lor, Pique se bucură de ultimele zile înainte de a se întoarce la antrenamente, alături de o femeie misterioasă.

Gerard Pique, surprins alături de o blondă misterioasă. Fundașul Barcelonei, victima unei răzbunări

Fostul partener al Shakierei a participat, recent, la o convenție din Suedia, în calitate de CEO al companiei sale, Kosmos. Bărbatul a profitat de ocazie și și-a prelungit șederea acolo cu câteva zile, probabil pentru a se deconecta de la evenimentele recente din viața sa.

Dar se pare că fundașul Barcelonei nu a mers în vacanță singur. El a fost surprins într-un club din Stockholm, alături de o blondă misterioasă. Deși Pique purta o glugă pe cap, pentru a nu fi recunoscut, cei din jur l-au remarcat imediat, transmite Daily Mail.

Potrivit sursei menționate, fotografia care acum face înconjurul internetului, a fost făcută de Katrin Zytomierska, o femeie de afaceri și influencer în Suedia. Femeia este chiar patroana clubului în care catalanul a petrecut câteva ore alături de femeia care l-a însoțit și potrivit declarațiilor ei, a publicat imaginea pentru a să se răzbuna pe fotbalist că nu a vrut să îi salute fiul.

Ea a povestit, într-o postare pe Instagram, că a mers să îl abordeze pe sportive cerându-i direct să îi salute fiul, dar el a refuzat. Extrem de deranjată de acest lucru, ea a postat imaginea pe rețelele de socializare și l-a acuzat că „i s-a urcat faima la cap”.

„Ascultă-mă, ratatule. Probabil că toate fetele de la acea petrecere voiau să facă dragoste cu tine, dar eu, când te văd, mă gândesc la fiul meu. Te-am rugat să-l saluți pe fiul meu, dar ai spus nu. De ce? Pentru că poți dribla cu o minge? Asta nu mă impresionează. Mă întristează că faima ți s-a urcat la cap. Este patetic. Karma se va răzbuna pe tine”, i-a reproșat Katrin Zytomierska, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram, unde o urmăresc peste 170.000 de persoane.

„Nu a fost nepoliticos, ci doar arogant. Bănuiesc că pentru că e un fotbalist cunoscut. Am făcut poza pentru a o posta la mine pe Instagram”, a mai mărturisit ea.

Cum se răzbună Shakira pe Pique și cine sunt primele victime. Ce plănuiește artista

Potrivit publicației Marca, Shakira a trecut la nivelul următor și acum începe să se răzbune pentru situația incomodă prin care trece din cauza lui Pique.

Shakira a luat o decizie drastică împotriva părinţilor fotbalistului de la Barcelona. Potrivit sursei menționată, aceasta ar fi decis să zidească uşa prin care comunică, din construcţie, casa în care locuiesc ea şi cei doi copii şi cea în care stau părinţii lui Pique.

Citește și: Averea colosală pe care Shakira și Gerard Pique trebuie să o împartă după despărțire. Despre ce sumă e vorba

Întreaga proprietate este construită din trei părți, una în care locuiesc Shakira și copiii și celelalte două, în laterale, în care locuiesc părinții, respectiv socrii artistei.

Potrivit aceleiași surse, există o piscină comună însă cu privire la aceasta, artista nu pare a fi luat vreo decizie încă.

Mihai Trăistariu, decizie tulburătoare. Artistul vrea să-şi facă transplant de corp! În corpul cui vrea să trăiască... Salariul lui Laurențiu Reghecampf la noua echipă este triplu față de cel de la Craiova. Pentru ce sumă a semnat antrenor...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x