Căutare Live

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer! Artistul este obligat să renunțe definitiv la una dintre cele mai mari plăceri ale sale

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer şi a primit o interdicţie clară de la medici. Artistul este obligat să renunța la una dintre cele mai mari plăceri ale sale.

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer şi a primit o interdicţie clară de la medici. Artistul este obligat să renunța la una dintre cele mai mari plăceri ale sale.

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer, a doua oară, iar, ulterior, a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia s-ar fi vindecat de boala nemiloasă ce îi putea fi fatală.

„Puteam să mă aștept la orice, dar am crezut în Dumnezeu și în forța mea de a trece peste acest moment”, a povestit artistul.

Chiar și așa, Gheorghe Turda nu este în afara oricărui pericol. Dimpotrivă, trebuie să aibă grijă toată viața și să fie foarte precaut. Artistul trebuie să respecte cu sfințenie toate sfaturile medicilor, pentru a împiedica reapariția bolii.

Ce nu mai are voie Gheorghe Turda să facă niciodată, puteți afla, din materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri