Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer! Artistul este obligat să renunțe definitiv la una dintre cele mai mari plăceri ale sale

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer şi a primit o interdicţie clară de la medici. Artistul este obligat să renunța la una dintre cele mai mari plăceri ale sale.

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer şi a primit o interdicţie clară de la medici. Artistul este obligat să renunța la una dintre cele mai mari plăceri ale sale.

Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer, a doua oară, iar, ulterior, a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia s-ar fi vindecat de boala nemiloasă ce îi putea fi fatală.

„Puteam să mă aștept la orice, dar am crezut în Dumnezeu și în forța mea de a trece peste acest moment”, a povestit artistul.

Chiar și așa, Gheorghe Turda nu este în afara oricărui pericol. Dimpotrivă, trebuie să aibă grijă toată viața și să fie foarte precaut. Artistul trebuie să respecte cu sfințenie toate sfaturile medicilor, pentru a împiedica reapariția bolii.

Ce nu mai are voie Gheorghe Turda să facă niciodată, puteți afla, din materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri