Gigi Becali ignoră toate regulile. Declarații scandaloase: "Port eu vreo mască sau ceva? Mie nu mi-e frică de coronavirus. Mă apără Hristos"

Gigi Becali ignoră toate regulile de protecție și susține că nu se teme de coronavirus și nu poartă mască. Mai mult, patronul FCSB se arată revoltat de decizia autorităților potrivit căreia competițiile sportive se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori.

Gigi Becali

„Cum adică? Se poate să fie 500 de oameni la un spectacol? Dacă e vorba de spectacol în aer liber... Ce înseamnă? Înseamnă că și la fotbal pot fi 500 de oameni. Cu siguranță așa va fi! Nu putea omul să spună specific pe stadion. A zis că pot fi 500 la spectacol. Gata! Nu putea să spună «Pe stadion». Ce e fotbal? E spectacol. Au voie 500 de oameni. Punct", a declarat Becali la Digi Sport, citat de gsp.ro.

Citește și:

Gigi Becali, testat de două ori pentru coronavirus! Ce rezultat a primit: ”Eu râdeam, dar am zis să-l fac totuși!”

Gigi Becali spune că nu se teme de Covid-19 și nu poartă mască

Patronul FCSB a spus că nu îi este teamă de coronavirus și că nu poartă mască, fiind sigur că va fi protejat de rugăciunile de la biserică.

„Păi ce, evit eu ceva? Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus? Port eu vreo mască sau ceva? Mă duc la Biserică și masca mea e Sfânta Liturghie! Cine poate să mă atingă? Mă duc în fiecare dimineață, la ora 8, la Sfânta Liturghie. Poate să mă atingă corona pe mine? Ce corona? Nici 17 miliarde de corona! Sfânta Liturghie, Sfânta Liturghie, împărtășanie, spovedanie... Mă apară Hristos și îngerul de la Sfântul Botez.

Nu mi-e frică de corona... Nicio mască, nimic! Mă interesează doar Biserica și fotbalul. Nici măcar mai afacerile nu mă interesează. Biserica e singura care contează, e peste viața mea. Dacă Hristos zice să mor, mor acum. Nu mă interesează altceva”, a adăugat Becali.

Ultimele știri