Gigi Becali, nuntă cu 700 de oameni, în octombrie! Viitorul său ginere, poreclit "Prințișorul din Dobroești"

 
+2 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă în familia lui Gigi Becali care, în luna octombrie, va deveni socru mic. Fiica sa, Teodora, se mărită cu iubitul său, iiar la petrecere sunt așteptați peste 700 de persoane. Machidon și el, viitorul ginere a lui Becali este poreclit "Prințișorul din Dobroești" și are părinți bogați. 

Fata cea mare, Teodora, se va căsători în luna octombrie cu Teodor Mincu, un tânăr machidon care provine dintr-o familie înstărită. La nuntă au fost invitate peste 700 de persoane, iar Becali a plătit 20.000 de euro extra, mirilor de la alta nunta pentru a renunta la o formație de muzică machidonească.

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali provine dintr-o familie înstărită

Cât despre ginere, numai vorbe de bine din partea socrului Gigi Becali. Este machidon și face parte dintr-o familie cu posibilități financiare mari. 

„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a spus Becali după ce și-a cunoscut viitorul ginere și viitorii cuscri.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI