Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Gigi Becali, zărit în mijlocul unui bulevard din București, pe jos! Uite ce trăsnaie a făcut latifundiarul!

N-ai zice că a stat apropape doi ani la închisoare. Gigi Becali este foarte activ de când a fost eliberat. Latifundiarul din Pipera şi-a reluat activităţile, dar şi obiceiurile.

N-ai zice că a stat apropape doi ani la închisoare. Gigi Becali este foarte activ de când a fost eliberat. Latifundiarul din Pipera şi-a reluat activităţile, dar şi obiceiurile. scrie antenastars.ro


"Mă interesează să mă îmbogățesc duhovnicește. Atât mă interesează. Nu sunt încă pregătit, nu am atât de multe arme duhovnicești și atât de puternic nu sunt... Voi nu înțelegeți asta? Nu mă mai interesează decât Mântuirea, altceva, nimic, nu înțelegeți?", a spus Gigi Becali, în urmă ceva timp.
Asta spunea Becali de curând şi îşi dorea să fie alt om. Cu toate astea, se pare că Becali s-a întors la unele obiceiuri de altădată. Este sprinten şi cu chef de viaţă. Ne obişnuise cu ieşirile lui amuzante înainte să intre în închisoare, şi iată că face la fel.
Latifundiarul a plecat de casă spre o cafenea de fiţe din Dorobanţi. La întoarcere, milionarului i-a venit o idee trăsnită. A dat ordin să se oprească maşina şi a luat-o la fugă în plină stradă.
Vezi imagini AICI!
Recomandari