Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Gigi Hadid a născut. Primele imagini cu bebelușul

Supermodelul Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik au devenit părinți.

Gigi Hadid, însărcinată

Profimedia Images

Vedeta a născut în mare secret, la sfârșitul săptămânii trecute, dar abia acum a făcut publică prima imagine cu bebelușul. Gigi Hadid are doar 25 de ani, și-a ținut sarcina în mare secret, iar primele imagini cu burtica au apărut abia în ultimul trimestru de sarcină.

Așa s-a întâmplat și în cazul nașterii. Gigi Hadid a născut în mare secret de săptămâna trecută și abia acum a făcut publică prima imagine cu bebelușul.

"Fetița noastră a venit pe lume weekendul acesta și deja ne-a schimbat lumea. Sunt îndrăgostită", a scris supermodelul la descrierea imaginii. Și cântărețul Zayn Malik a publicat o imagine cu micuța sa."Fetița noastră sănătoasă și frumoasă este aici. Ar fi imposibil să pun în vorbe ceea ce trăiesc acum. Dragostea pe care o simt pentru acest omuleț depășește puterea mea de înțelegere. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru că e a mea și, de asemenea, recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună.", a scris artistul.Gigi Hadid și Zayn Malik formează un cuplu din luna noiembrie 2015. Între timp s-au despărțit, dar anul trecut în luna decembrie și-au reluat relația , iar la scurt timp Gigi Hadid a anunțat că este însărcinată.

Recomandari