Gigi Hadid le răspunde celor care spun despre ea că se droghează! Așa se apără cunoscutul model

 
+4 click pentru
galerie

Gigi Hadid a fost acuzată în ultima perioadă de fanii ei că se droghează și că acesta ar fi motivul pentru care ea e atât de slabă. Admiratorii ei mai spun că modelul e prea slab chiar și pentru industria modelling-ului.

Sătulă de critici, Gigi Hadid a decis să le răspundă fanilor pe Twitter, scriind că suferă de boala Tiroida Hashimoto, de la vârsta de 17 ani, și că de atunci nu face decât să urmeze un tratament medicamentos.

Hadid a mai adăugat că și stresul este o altă cauză pentru care e atât de slabă. În plus, călătoriile pe care le face în interes profesional nu sunt deloc relaxante cum ar crede unii.

„Vă rog, utilizatori de social media și ființe umane, învățați să aveți mai multă empatie față de ceilalți. Niciodată nu știți prin ce trece, cu adevărat, un om Consumați-vă energia asupra oamenilor pe care îi admirați, decât să fiți cruzi cu cei pe care nu îî cunoșteți”, a mai scris Gigi.

Modelul a mai spus  că nu va mai oferi alte explicații pe lângă cele făcute deja publice pe Twitter, dar și că nu vrea să se ridice așteptărilor nimănui, atât timp cât se simte bine în corpul său.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe