Căutare Live

Gigi Hadid, primele imagini cu burtica de gravidă: ”Cresc un înger!” Cum arată supermodelul acum 

Gigi Hadid este însărcinată pentru prima oară, iar acum a făcut publică o fotografie emoționantă, în care și-a etalat burtica de gravidă. 

Gigi Hadid, primele imagini cu burtica de gravidă: ”Cresc un înger!” Cum arată supermodelul acum

Profimedia Images

Gigi Hadid și iubitul ei, Zayn Malik, vor deveni părinți pentru prima dată în curând. Acum, însă, după luni de zile de la apariția zvonurilor, aceasta a făcut publică o fotografie în care și-a etalat burtica.

growin an angel :)

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi Hadid, modelul internațional, este insarcinată în cinci luni cu Zyan

În imaginea realizată de fotografii Luigi și Lano, Gigi a apare îmbrăcată într-o rochie transparentă, prin care i se poate întrezări burtica proeminentă. Mai mult de atât, ea și-a asortat outfitul cu un wet look și cu un machiaj dramatic.

”Cresc un înger”, a scris ea în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul de Instagram.

S-a postat pe Instagram, deci, este oficial! Faimoasa cântăreaţa Dua Lipa şi Anwar Hadid au o relaţie serioasă!

7.26.20 🕊

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi Hadid a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că așteaptă primul copil cu iubitul ei, Zayn Malik. Atunci, ea a mărturisit că până acum a poftit zilnic la covrigi și chifle, de care s-a și bucurat.

Surpriză pentru fanii lui David Bisbal! Cum arată și cu ce se ocupă acum artistul... Familia lui Dani Oțil s-a mărit! Un nou membru și-a făcut apariția în casa matinalului...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri