Căutare Live

Gina Pistol, Smiley și Josephine, cum nu i-ai mai văzut până acum. Sunt personaje de desene animate

Gina Pistol și Smiley au ales o reprezentare artistică pentru un portret de familie în trei: ea, el și cea mai importantă ființă din lumea lor: micuța Josephine.

Gina Pistol, Smiley și fetița lor, Josephine, au devenit personaje de desene animate prin intermediul unei simulări grafice

Antena1

Lumea Ginei Pistol și a iubitului ei este acum mai plină, mai colorată, mai veselă. E o lume cu o poveste adevărată, una de dragoste, în care au întâmpinat-o pe cea mai iubită ființă a lor, așa cum au numit-o pe Josephine.

Gina Pistol, Smiley și Josephine au ajuns în lumea desenelor animate. Chiar Gina Pistol și Smiley au spus asta, când au împărtășit o fotografie pe Instagram cu ei transformați în personaje din desene animate, prin intermediul unei aplicații grafice.

"În lumea desenelor animate", a scris Gina Pistol la descrierea fotografiei. Reprezentați artistic astfel, fanii Ginei Pistol au putut totuși recunoaște cu ușurință trăsăturile frumoase ale acesteia, dar au putut să își facă o idee vagă și despre înfățișarea cele mici, Josephine. Atât Gina Pistol, cât și Smiley au postat fotografia-portret pe Instagram. Pentru toți fanii lor a fost, pur și simplu, o zi mai frumoasă.

"Vai, ce adorabili sunteți!", a scris unul dintre fanii din social media, "Ce tare, numai pisicul mai lipsea din poză!", a menționat altcineva, "Foarte, foarte tare!", "Ce drăguț!", au scris și alții.

Botezul micuței Josephine, discret și cu bun gust. Cum au arătat Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe Josephine Ana Maria pe 20 iunie 2021, într-un cadru de basm, cu invitați de seamă. Petrecerea s-a desfășurat într-un loc retras, de lângă București.

Evenimentul s-a desfășurat în natură, alături de invitați precum Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, Ștefania, iubita lui Speak, plus multe alte vedete care au respectat decizia părinților de a păstra discreția vizavi de botezul micuței lor, motiv pentru care nu s-au afișat.

Josephine Ana Maria s-a născut pe 9 marie 2021. Părinții ei au fost atenți ca tot ce au organizat pentru celebrarea venirii ei pe lume să fie liniștit și reprezentativ familiei lor. Ținutele purtate de Gina Pistol și de Smiley au fost lejere, rochia Ginei, lungă, cu mâneci, a avut cusute și imprimeuri tradiționale, iar la gât, aceasta a purtat un colier. Părul ei a fost ținut desprins, în bucle și câteva împletituri, iar machiajul a fost cât se poate de natural.

Gina Pistol: "A fost o zi magică. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba"

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
Colaj cu Fatima Gomes
Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei
Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei
Regina Elisabeta a Marii Britanii imbracata elegant, in costum negru si cu palarie neagra
Ce i-a recomandat medicul Reginei Elisabeta a II-a să consume după ce i-a interzis ginul. Obiceiurile bizare ale suveranei
Ce i-a recomandat medicul Reginei Elisabeta a II-a să consume după ce i-a interzis ginul. Obiceiurile bizare ale suveranei
Mai multe articole

"Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume", a spus Gina Pistol în exclusivitate petru A1.ro.

În decorul intim, de poveste, Gina Pistol și Smiley s-au pozat alături de invitații lor, inclusiv cu Andreea Bănică și soțul acesteia.

Cine sunt nașii aleși de Gina Pistol și Smiley pentru micuța Josephine Ana, fiica lor

Gina Pistol a dezvăluit cine vor fi părinții spirituali ai micuței Josephine, fetița ei cu Smiley: "Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi."

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Raluca Pascu, într-o rochie nude care creează o iluzie optică. Cum s-a fotografiat fosta soție a lui Pepe...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri