Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Giulia, doar în bikini pe Instagram. Imaginea curajoasă cu un mesaj extrem de puternic

Giulia, una dintre cele mai curajoase vedete de la noi din țară, a fost mereu în atenția fanilor cu adordările ei excentrice.

Giulia, una dintre cele mai curajoase vedete de la noi din țară, a fost mereu în atenția fanilor cu adordările ei excentrice.

Antena 1

Așa s-a întâmplat și de această dată. Artista a apărut într-o imagine pe Instagram, îmbrăcată doar într-o pereche de bikini de culoare neagră, cu un top din plasă, scurt, care acoperea delicat zona bustului.

Cum arată Giulia în bikini

Cu o siluetă impecabilă, Giulia se poate îmbrăca oricând în cele mai sexy ținute. Acesta este și mesajul pe care artista a vrut să-l transmită prin intermediul imaginii publicate. Cântăreața își îndeamnă fanii să nu tindă spre perfecțiune niciodată, trebuie doar să fie ei, să se simtă bine în pielea lor.

Citește și: Giulia Anghelescu, decolteu abisal. Cum s-a pozat recent artista

Cei care o urmăresc pe artistă pe contul de Instagram au fost de acord cu ea și i-au transmis să nu îi pese de gura lumii pentru că are un trup de invidiat.


Giulia, poveste de dragoste cu Vlad Huidu

De mai bine de 15 ani, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează un cuplu și sunt părinții a doi copii absolut superbi. Deși de-a lungul timpului presa a scris despre relația lor că este pusă la mare încercare și că au fost la un pas de divorț, cei doi au reușit să treacă peste obstacole și să devină cuplul solid de acum.

Citește și: Giulia Anghelescu, schimbare radicală de look. Uite cum arată artista după implantul cu silicoane!

Giulia a mărturisit în trecut că nu se mai regăsește așa de mult în muzică și că se dedică familiei și altor lucruri care o fac fericită.

Recomandari