Căutare Live

Gordon Ramsay isi spioneaza fata in varsta de 15 ani

Celebrul “chef” scotian a recunoscut ca a montat o camera de supraveghere in odaia fiicei sale pentru a monitoriza modul in care aceasta studiaza.

Gordon Ramsay nu este un tip exigent doar in fata camerelor de filmat sau a angajatilor din restaurantele sale. Protagonist in numeroase show-uri culinare, britanicul e “cu ochii-n patru” si cand vine vorba de familia sa pe care o supravegheaza “la sange”. Ramsay a montat o camera de supraveghere in dormitorul fiicei sale in varsta de 15 ani, care dupa spusele vedetei, publicate in The Independent, “incepuse sa petreaca prea mult timp cu noul sau prieten”.

Ca un tata responsabil, britanicul i-a cerut ajutorul fiului sau Jack pentru a “planta” o camera minuscula in odaia fetei, scopul oficial fiind acela ca trebuie sa stie cat si cum invata tanara Megan. Cei doi complici au instalat aparatura, insa, spre bucuria lui Gordon, imaginile capturate nu au fost compromitatoare, iar atmosfera din sanul familiei Ramsay a ramas la fel de frumoasa.

Dupa sapte luni de “suferinta”, Adele e soferita cu acte-n regula... Ryan Gosling apare in visele lui Britney Spears...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri