Căutare Live

Hailie, fiica lui Eminem, va face 21 de ani și întoarce toate privirile! S-a transformat într-o bombă sexy!

Fiica lui Eminem, Hailie,  va împlini pe 25 decembrie 21 de ani. Bebelușul blond de altădată a devenit o femeie superbă, cu alură de fotomodel. 

Fiica lui Eminem, Hailie, va împlini pe 25 decembrie 21 de ani. Bebelușul blond de altădată a devenit o femeie superbă, cu alură de fotomodel.

Hailie Jade Scott este copilul pe care artistul o are cu Kimberley Scott, iubita sa din adolescenţă, care i-a devenit mai târziu soţie şi cu care a avut o relaţie presărată de multe scandaluri şi despărţiri.

Eminem a crescut-o singur pe Hailie și mereu a susținut că fata lui este o binecuvântare. Alături de Hailie acesta a adoptat-o şi pe Alaina "Lainie" Mathers, fiica surorii fostei sale soţii, dar şi pe Whitney Mathers, fiica soţiei sale dintr-o altă relaţie.

Hailie a devenit cunoscută din cântecele pe care tatăl său le-a scris despre ea sau pe care i le-a dedicat în timpul spectacolelor. Rapperul susţinea, într-un interviu, că acasă nu obişnuieşte să înjure: "Sunt părinte. Am fiice. Cum aş arăta mergând prin casă şi înjurând? Nu înjur".

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... FOTO! Gata cu glumele pe seama ei! Oana Roman, transformare radicală: Niciodată nu a fost mai slabă ca acum...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri