Răsturnare de situație! Hannelore de la ”Insula Iubirii”, la ”Asia Express”? Fanii acesteia, în extaz: ”Susținem echipa formată din Hanne și Iasmina”

 
+5 click pentru
galerie

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, s-a bucurat de un succes nebun în cadrul competiției în care și-a testat fidelitatea alături de iubitul ei de șase ani. Acum, însă, pe internet au apărut niște mesaje care i-au dus pe mulți cu gândul că tânăra ar participa la Asia Express.

Mulți au acuzat-o pe Hannelore că-și dorește să fie în centrul atenției și să se promoveze intens la TV, iar acum, aceasta a surprins pe toată lumea, întrucât se pare că și-ar mai dori să apară la TV. 

Mai exact, ea a făcut publice mai multe mesaje primite de la fanii care și-au prezentat susținerea pentru ea și pentru prietena ei Iasmina la  ”Asia Expres”. 

Deocamdată, însă, concurenta nu a oferit nicio explicație pentru mesajele pe care le-a publicat, însă într-un filmuleț postat se poate auzi cum pune un prieten să spună că o susține la Asia Expres. 

Cele două, însă, n-au nicio șansă să participe la cel de-al doilea sezon al show-ului de la Antena 1, întrucât emisiunea începe duminică, 10 ianuarie, iar concurenții au fost deja stabiliți. 

NOUTĂȚI ALE NOULUI SEZON ASIA EXPRESS

În cel de-al doilea sezon al emisiunii vor exista trei zile de difuzare: duminică, luni și marți, de la ora 20.00. Structura show-ului va avea și ea unele modificări. Fiecare etapă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la „Cursa pentru ultima șansă”. Eliminarea se va face în urma unor misiuni, foarte dificile, pe care perechile vor trebui să le facă în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate de ceilalți concurenți.

Asia Express 2019, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon Asia Express va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți. Premiul cel mare este în valoare de 30 de mii de euro. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI