Căutare Live

Horia Brenciu a fost dat afară din platoul Observator. Artistul venise să vorbească despre noul spectacol

Cea mai nouă recomandare în materie de teatru vine chiar de la Horia Brenciu, protagonist, alături de Anca Țurcașiu, în "My Fair Lady". Invitat în platoul Observatorului, Breciu a fost dat afară, la propriu, asta pentru că se termina spațiul de emisie.

Cea mai nouă recomandare în materie de teatru vine chiar de la Horia Brenciu, protagonist, alături de Anca Țurcașiu, în "My Fair Lady". Invitat în platoul Observatorului, Breciu a fost dat afară, la propriu, asta pentru că se termina spațiul de emisie.

Dar să revenim la "My Fair Lady", spectacol ce are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri.

Povestea florăresei Elizei Doolittle și a profesorului fonetician Henry Higgins va prinde din nou viață pe scenă. Fie că este vorba despre interpretarea muzicală, despre actorie sau despre mișcare scenică, „My Fair Lady” înseamnă pentru artiști multe ore de repetiții, fiecare scenă disecată în amănunt și multă precizie.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri