Horia Brenciu se simte cel mai bine în rolul de tată! „I-am propus soției mele să se gândească la al cincilea copil”

Artistul și juratul ”X Factor” Horia Brenciu adoră ”meseria” de părinte și și-ar dori ca Moș Crăciun să îi asculte dorința de a mai avea un copil, a povestit acesta într-un interviu acordat Florentinei Fântânaru la “Dincolo de aparenţe”.

Artistul și juratul X Factor” Horia Brenciu adoră ”meseria” de părinte și și-ar dori ca Moș Crăciun să îi asculte dorința de a mai avea un copil, a povestit acesta într-un interviu acordat Florentinei Fântânaru la “Dincolo de aparenţe”.

Horia Brenciu a vorbit cu multă căldură despre soția sa și cei patru copii și nu s-a sfiit să recunoască faptul că se simte atât de bine în acest rol că s-a gândit chiar și la un frățior sau o surioară pentru Toma (3 ani), Mina (5 ani), Maria (18 ani) și Andreea (26 de ani).

”Îmi place să mă joc cu păpușile, să joc mima sau să pictez alături de copiii mei. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea în casă și e demențial! Recent i-am propus soției mele să se gândească la al cincilea copil. E adevărat că s-a întors și a plecat în camera cealaltă, dar eu o să insist, mai ales că atunci când a venit Mina tocmai îi scriam lui Moș Crăciun, la fel și când a venit Toma, iar în interviurile de acum 5-10 ani eu exact așa gândeam: la 40 de ani, vreau să am patru copii!”, a mărturisit juratul ”X FactorHoria Brenciu.

În casa familiei și-au făcut loc și multe animăluțe de companie, iar în curtea casei Horia a plantat și patru brăduți, câte unul pentru fiecare copil al său. ”Eu, în momentul de față, cred că am fost făcut ca să am grijă de cei patru copii ai mei. Într-adevăr, a crește un copil înseamnă să te autodepășești”, a mai spus Horia Brenciu.

Despre bucuriile vieții de familie, dar și despre cum reușește să se împartă între casă și programul aglomerat de artist și jurat ”X Factor”, Horia Brenciu vorbeşte astãzi, de la ora 13:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Ultimele știri