Un celebru actor este ținut sub papuc! Are interzis de la soție să joace în vreun film alături de frumoasa Angelina Jolie

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă este un celebru actor și poate avea orice își dorește, Hugh Jackman se consultă mai întâi cu soția sa, Deborra-Lee Furness, mai ales în ceea ce privește actrițele alături de care joacă în filme. În urmă cu aproximativ trei ani, Deborra făcea o declarație care a fost înțeleasă după cum a vrut fiecare.

În vara anului 2015,ea declara pentru Today că Hugh Jackman nu are voie să joace niciodată în filme alături de Angelina Jolie: „I-am spus agentului său că există o singură femeie cu care nu vreau să-l văd jucând. Nu are voie să lucreze cu Angelina Jolie. Sunt sigură că e foarte drăguţă“.

După declarație, atât ea, cât și Hugh Jackman, au declarat că totul a fost o glumă, însă într-un film tot nu l-am văzut cu Angelina, ceea ce nu ridică semne de întrebare. Știți cum se zice, uneori în glumă spunem adevărul.

 Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu Deborra-Lee Furness, în vârstă de 62 de ani,  pe 11 aprilie 1996. Ei s-au cunoscut într-un serial de televiziune australian. Au adoptat doi copii, Oscar Maximillian (născut în 15 mai 2000) și Ava Eliot (născută în 10 iulie 2005).

Hugh Michael Jackman , în vârstă de 50 de ani,  este un actor și producător australian care este implicat în proiecte de film, teatru muzical și televiziune. Jackman a câștigat recunoașterea internațională pentru rolurile sale din filme importante, mai ales ca super erou din filme de acțiune, dar și în roluri de personaje secundare sau romantice. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI