Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Hugh Jackman, protejat de paparazzi de fiul sau

Hugh Jackman spune ca fiul sau este cel mai bun antidot impotriva paparazzilor. Intr-un interviu recent, actorul a povestit ca desi el are o atitudine relaxata in privinta celor care il urmaresc cu aparatele de fotografiat, fiul sau, Oscar reuseste sa ii tina suficient de bine la distanta.

Uraste cand oamenii se apropie de mine, asa ca se uita suficient de amenintator incat acestia fac cale intoarsa. Are doar zece ani dar este cea mai buna garda de corp pe care am avut-o vreodata. Fiica mea, pe de alta parte, adora atentia paparazzilor, insa el o uraste de-a dreptul", a declarat actorul, citat de showbizspy.com.

Jackman a profitat de ocazie si a vorbit si despre viitoarea productie din seria Wolverine. Actorul, in varsta de 42 de ani se pregateste intens pentru rolul de super-erou, fiind mai tot timpul la sala de sport pentru a recapata fizicul necesar personajului sau, Marvel. „Wolverine revine, asa ca ghearele sunt scoase. Inca nu a inceput sa-mi creasca barba, dar am de gand sa o las - armele sunt pe drum", a spus amuzat actorul in privinta aspectului pe care il are personajul sau.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Recomandari