Antena Căutare

”Îl iubesc pe Liam și mereu o voi face!” Ce spune Miley despre Hemsworth

După ce s-a dezvăluit faptul că Liam Hemsworth a depus actele de divorț, Miley Cyrus a transmis un mesaj semnificativ în care a clarificat motivele pentru care căsnicia lor s-a terminat.

liam

După ce s-a dezvăluit faptul că Liam Hemsworth a depus actele de divorț, Miley Cyrus a transmis un mesaj semnificativ în care a clarificat motivele pentru care căsnicia lor s-a terminat.

”Îl iubesc pe Liam și mereu o voi face!”

Miley Cyrus nu mai dorește să fie catalogată drept infidelă, motiv pentru care a decis să vorbească despre separarea de soțul ei pe contul de Twitter.

”Poate să accepte că viața pe care a ales-o semnifică faptul că trebuie să trăiască complet deschisă și transparentă cu fanii mei, pe care îi iubesc și cu publicul 100%”. Ceea ce nu pot să admit însă că mint pentru a-mi acoperi o faptă pe care nu am comis-o”. Nu am nimic să ascund”, a mai explicat.

Probabil că există mai multe nuduri cu mine pe Internet decât cu orice altă femeie, dar adevărul este că odată ce Liam și cum mine ne-am împăcat, am vorbit serios. Nu există secrete de acoperit aici”, a spus artista.

”Sunt foarte mândră să spun că pur și simplu sunt într-un loc diferit de cel în care eram când eram tânăr”.

Alessandra Stoicescu a intrat în gașca de fițe cu Megan Markle, Victoria Beckham, Kate Middleton și Gwyneth Paltrow... Giulia Nahmany, de nerecunoscut după ce a reușit să slăbească 20 de kilograme: ”Am mâncat multe fructe și legume!”...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Parteneri
Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta
Catine.ro
Ultimele știri
x