Antena Căutare

FOTO: Îl mai știi pe Timmy, păpușa vie a Tabithei? Vei rămâne uimit să afli ce destin ȘOCANT a avut!

Sfârșitul anilor `90, începutul anilor 2000 aduceau în atenția publicului celebrul serial dramă ”Pasiuni” și, implicit, păpușa vrăjitoarei Tabitha, Timmy Lenox.

Sfârșitul anilor `90, începutul anilor 2000 aduceau în atenția publicului celebrul serial dramă ”Pasiuni” și, implicit, păpușa vrăjitoarei Tabitha, Timmy Lenox.

Cu toții ne-am amuzat de secvențele în care simpaticul Timmy se temea că va fi atacat de pisica Fluffy sau momentele în care visa la dragostea sa, Charity Standish, pe care Tabitha o ura enorm. Ba mai mult, clipele în care se delectau cu celebrele ”Martimmys”, erau cu adevărat savuroase.

În ciuda întâmplărilor vesele de care se bucura în timpul filmărilor, Timmy, personaj interpretat de Josh Ryan Evans, a avut parte de un destin de-a dreptul crunt. Era născut în anul 1982, dar arăta ca un bebeluș din cauza faptului că suferea de o formă severă de nanism. La 17 ani, când apărea în ”Pasiuni”, măsura doar 94 de centimentri.

Trei ani mai târziu, în 2002, actorul care a avut ocazia să joace și alături de Jim Carrey se stingea din viață, din cauza unei complicații la inimă.

Josh Evan Ryan și-a început cariera la 12 ani, când a apărut în mai multe reclame, dar și în mai multe filme, printre care ”Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas”, ”Ally McBeal”, ”7th Heaven”, ”Poltergeist: The Legacy” etc.

Răsfoiește imaginile de mai sus și amintește-ți de simpaticul Timmy!

Barbie de România și-a făcut tatuaj! Blonda a arătat că muzica e viața ei!... Păreau un cuplu perfect, dar... Lindsay Lohan, lovită în plină stradă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x